Du kan vinne jubileumsgenser, jubileumskopp og mye mer fra DNT.

Du kan vinne jubileumsgenser, jubileumskopp og mye mer fra DNT.

v02_FB3BA5F882276B0ADB9140F6C665121A.jpg

DET KAN LØNNE SEG Å FORSKE PÅ TRÆR!

Alle som registrer skog- og tregrenser gjennom appen Natur i endring er med i trekningen av flotte premier fra Den Norske Turistforening. Konkurranseperioden varer fra 15. mai til 31. oktober 2018. Under finner du en oversikt over de ulike konkurransene og hva du kan vinne.

FOTOKONKURRANSE:

Månedsvinnere:
Hver måned velger vi ut et favorittbilde blant alle bilder vi har fått inn via appen eller på Instagram under hæsjtaggen #naturiendring. Alle de fem vinnerne får tilsendt DNTs jubileumsbok  ”Kunsten å vandre”.

Når konkurranseperioden er avsluttet velger vi ut én hovedvinner blant månedsvinnerne, som vinner to overnattinger på valgfri DNT-hytte. 
 

FLEST REGISTRERINGER

Jo flere tre- og skoggrenser du registrerer, jo større er muligheten din for å vinne følgende premier:

1. plass:
Jubileumsstøvelen ”150 Classic” i valgfri farge.  
2. plass:
Jubileumssekken ”Helium 40” i valgfri farge
3. plass:
Jubileumsgenseren ”Svalbard”. 


MEST SPENNENDE REGISTRERING

Noen steder står trærne og skogene høyere opp eller lengre nord enn vi tror. Den som registrerer det treet eller skogen som overrasker oss mest, kan slappe av etter tre- jakten med DNTs jubileumsbok ”Kunsten å vandre” og et par deilige jubileumstøfler

 

TILFELDIGE VINNERE

Uavhengig om du registrerer ett eller hundre trær er du automatisk med i trekningen om jubileumstrøyen ”Signature” fra Devold, i enten dame- eller herremodell. Vi trekker til sammen tre heldige vinnere. 
 

KONKURRANSER FOR BARN:

Barn opp til 12 år deltar i egne kategorier. Dersom du har med barn på tur som ikke har egen smarttelefon, kan du tilpasse innstillingene i appen slik at du kan registrere på vegne av barnet.

Månedsvinnere:

Hver måned trekker vi en tilfeldig deltaker som vinner Turbo jubileumskopp og DNTs jubileums-sitteunderlag

Flest registreringer:

Unge klimaforskere er gull verdt, og de som registrerer flest tre- og skoggrenser er med i trekningen om følgende flotte premier:

1. plass: Gavekort på fire overnattinger på valgfri DNT-hytte og Turbo jubileumskopp 

2. og 3. plass: Turbo jubileumskopp og sitteunderlag.